Uvjeti korištenja

Svako korištenje mrežne stranice www.vitergrupa.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj mrežnoj stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ova mrežna stranica ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka VITER GRUPA-e d.o.o.

VITER GRUPA d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj mrežnoj stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na mrežnu stranicu www.vitergrupa.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. VITER GRUPA d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične ili indirektne štete ili druge oblike odgovornosti koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja mrežne stranice www.vitergrupa.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova mrežna stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih mrežnih stranica nad kojima VITER GRUPA d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

VITER GRUPA d.o.o. nije odgovorna ni za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

VITER GRUPA d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove mrežne stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

VITER GRUPA d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja naših mrežnih stranica i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa korisnika kada nam se oni dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti VITER GRUPA-e d.o.o. bit će objavljena na ovoj mrežnoj stranici.

Prijavite se na newsletter i pratite našu ponudu