Novosti

09. kolovoza 2022.

VITER GRUPA d.o.o., najavljuje početak radova od 16.kolovoza 2022. godine na lokacijama  stambenih projekata Šestinski dol, te Dubrava I i Dubrava II.

Temeljem Obavijesti o prijavi početka uklanjanja postojećih objekata, zaprimljenih od strane Gradskog  ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Grada Zagreba, započinje prva faza zemljanih radova na predmetnim lokacijama.

11. srpnja 2022.

VITER GRUPA d.o.o., završila je sve aktivnosti hortikulturnog čišćenja i odvoza bio otpada sa projektnih lokacija u gradskim četvrtima Šestinski dol i Dubrava te na lokaciji stambenog projekta Zaostrog.

Lokacije su u potpunosti pripremljene za početak zemljanih radova sukladno pravilima struke.

01. travanj 2022.

VITER GRUPA d.o.o., najavljuje nove stambene projekte na područja Grada Zagreba u gradskim četvrtima Šestinski dol i Dubrava.

U fazi projektiranja je 14 dvosobnih i trosobnih stanova armirano betonske konstrukcije.

Planirani početak gradnje je 8/2022.
architecture, blueprint, floor plan-1857175.jpg

10. siječanj 2022.

VITER GRUPA d.o.o., u potrazi je za novim investicijskim projektima.

S ciljem ostvarenja pune misije društva, otvoreni smo daljnjem širenju kruga suradnika, dobavljača, poslovnih partnera, kao i novih djelatnosti i poslova.

U slučaju da imate građevinsko zemljište za prodaju ili razmišljate o zamjeni istog za stambeni prostor, na pravom ste mjestu, slobodno nam se obratite putem naše službene e-mail adrese: info@vitergrupa.hr

Prijavite se na newsletter i pratite našu ponudu